Az anyuka sem tudott a dologról

Osztálykiránduláson szült egy tizenkét éves holland diáklány

Iskolai kiránduláson adott életet gyermekének egy tizenkét éves holland diáklány - a terhességről nem tudott sem a család, sem maga az anyuka.

2011.03.30 12:04MTI


"Senki sem tudta, hogy a lány várandós, semmilyen külső jelei nem voltak. Azt sem tudni, pontosan hány hónapos terhes volt a szüléskor a Groningenben élő diáklány" - mondta el a helyi egészségügyi szolgálat szóvivője.

A lány az elmúlt héten osztálytársaival volt egynapos kiránduláson, amikor erős fájdalmat kezdett érezni a hasában.

A diákokra felügyelő egyik pedagógus azonnal hívta a mentőket. Amikor a segítség megérkezett, a lánynál már megindult a szülés, ezért gyorsan bevitték egy közeli épületbe, ahol világra hozta gyermekét.

Mindketten jól vannak, a groningeni kórház szülészeti osztályán ápolják őket - közölte a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.