Az ezüst-megasztár felesége nem díjazta az esetet

Kökény Attila: Fogatlan néni csókolt szájon!

Kökény Attila népszerűsége töretlen a Megasztár óta, ám azt valószínűleg álmában sem gondolta volna, hogy egy fogatlan idős néni fogja kifejezni egy csókkal a rajongását!

2011.03.24 18:29tabu.tv

A Megasztár ötödik szériája óta felkavarodott az állóvíz Kökény Attila életében. A tehetségkutató legjobb férfihangja a TV2 műsora óta folyamatosan fellépésekre jár és rajongókkal találkozik, és bár hétvégén egy percet sem tud otthon lenni, hétköznap sokkal többet van a családjával, mint régen.

"Más történetben élek most, mint eddig világéletemben, de ez sokkal nehezebb nekem. A családom egyre nehezebben viseli a sok távollétet, de nem tudok ezzel mit csinálni, mert ez ezzel jár..." - meséli a tabutv.hu riporterének Kökény Attila, aki tetemes rajongótáborra tett szert az elmúlt hónapokban.

"Szerintem Kökény Attila tökéletes apa. Én tanítottam meg úszni mindkét nagyot, most már elviszem őket iskolába és óvodába is, és rengeteg dologból kiveszem a részem. A nagyfiút egyedül csajozni nem kell tanítani, mert ez a vérében van és nagyon jól megy neki!" - mosolyog ravaszul az aranytorkú énekes a Tabu Tv videójában.

Fotó: tv2 / Megasztár

Attilának már felesége és családja van, ezért nem használja csajozótudományát, de a kisugárzása sokszor mégis sokszor egészen extrém helyzetekbe sodorja.

"A feleségem biztosan féltékeny, de nagyon jól kezeli. Hál' istennek lányok miatt nincs vita meg veszekedés, de az emberek sem nagyon kekeckednek.

Eddig egyedül egy vidéki fellépésen keveredtem kínos szituációba, amikor egy idős néni szájoncsókolt és ráadásul még foga sem volt! A hölgy illedelmesen kért egy puszit, betartottam, de a következő fordulóban egyből elkapott...
" - mondja egykedvűen Kökény Attila a tabutv.hu felvételén, aki azt is elárulta, hogy a felesége sem díjazta túlzottan a fogatlan néni akcióját.

Még több hír Kökény Attiláról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.