Elvesztette hátsója szüzességét...

Durva 18+ fotó: Fogadásból kukoricacsövet dugott a fenekébe!

A fogadást megnyerte, hátsó fertálya szüzességét viszont elveszítette az a fiatalember, aki magába tuszakolt egy 30 centis kukoricacsövet - a kukoricaszemekkel együtt.

2011.03.16 18:20ma.hu / manna.ro
Fotó: YIP

Az orvosoknak kellett kisegíteniük a bajból egy 19 éves romániai férfit, miután ő egy teljes napon keresztül hiába próbált szabadulni megalázó helyzetéből.

A fiatalember egy kelleténél jobban sikerült italozás után kötött fogadást cimboráival, akik azzal kezdték heccelni egymást, vajon ki mer és ki tud közülük egy kukoricacsövet a fenekébe dugni. A 19 éves fiatalnak több se kellett, és bár igen megszenvedett a kukorica begyömöszölésével, a fogadás az fogadás, nem akart szégyenben maradni.

Ki is tett magáért: az orvosok elmondása szerint a cső majdnem 30 centi hosszú volt, ami pedig a vastagságát illeti, nem egy lecsupaszított csutkával kellett megbirkóznia, hanem egy szemekkel teli "bio-műfütyivel", ami így igen méretes darab volt.

A kukorica végül komolyabb belső sérüléseket nem okozott, és a páciens is jól érzi már magát, de a hátsó felének szüzességét végérvényesen elveszítette. Ezt követően 24 órán keresztül várta, hogy szervezete a szokásos módon megszabaduljon az amúgy rossz irányból érkezett tömítéstől, de a kukorica nem akart távozni, neki pedig egyre erősödtek a végbéltáji fájdalmai.

Így nem volt más választása, szégyenszemre az orvosokkal kellett kihúzatnia a kelletlen darabot.

Arról nem szólnak a hírek, hogy mindezért mennyit nyert...

(A mellékelt illusztrációra kattintva láthatják a kórházban készült felvételt - ÉRZÉKENY OLVASÓINKNAK NEM AJÁNLJUK!)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.