Nem találja a rendőrség az elkövetőt

Ütős: Vécéfalon ment át a pénzért, több ezer méter magasban!

Akciódús rablást hajtott végre egy férfi egy repülőgépen, utána pedig úgy menekült el, hogy a hatóságok azóta is keresik. Forgatókönyv is lehetne, de ez valódi akció volt.

2011.03.04 16:45ma.hu; MTI

Túl sok akciófilmet nézhetett meg az a férfi, aki 172 ezer eurót tulajdonított el egy szigorúan őrzött pénzszállítmányból, méghozzá a repülőút közben, és alig több, mint fél óra alatt.

Az utasszállító repülő Guadeloupe-ról Saint Martin szigetére tartott, ez az út rövid ideig tart, csupán 40 perces. A találékony tolvajt ez mégsem rettentette vissza: a vécé falán át kaparintotta meg a zsákmányt!

Az 1,2 millió eurós szállítmány három zsákba volt csomagolva, és egy biztonsági őr is "tartozott hozzá".

A leleményes férfi egszerűen rosszulétet szimulált, kiment a mellékhelyiségbe, a falpanelt kibontotta, átmászott a poggyász részbe, kiszedett némi pénzt a zsákokból, majd visszarendezte a falat, és visszatért a helyére.

Eljátszotta, hogy továbbra sincs jól, és azt kérte, egy mentőkocsit küldjenek érte a repülőtérre. Ám leszálláskor már érdekes módon jobban lett, és nem vette igénybe a mentőt, de a szokásos ellenőrzéseken nem esett át.

Mire a biztonsági őr felfedezte a lopást, a férfi már messze járt. Azóta is keresi a rendőrség!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.