"Okosba" oldotta meg

Képekkel! Harsányi Leventét Londonban a telefonja mentette meg!

Szó szerint elveszettnek érezhette magát Harsányi Levente, amikor belekeveredett a londoni útvesztőbe, és hajszál híján kedvenc csapatának meccséről is lekésett.

Harsányi Levi így oldotta meg okosba' képgaléria

2011.02.24 15:29ma.hu

Harsányi Levente megszállottja az FC Barcelonának, ki nem hagyna egyetlen közvetítést sem a katalán csapat összecsapásai közül. Nemrég egészen Londonig utazott, hogy kedvenc csapatának szurkolhasson egy angol barátjával.

Ám nagy meglepetésére a taxisofőr nem tudta, merre van az a külvárosi pub, ahol az ismerőssel megbeszélték a találkozót, szó szerint eltévedtek a kanyargós utcákon.

Egészen hihetetlen volt, több mint 40 perce utaztunk már, és a sofőr nem volt a helyzet magaslatán” – mondta el a műsorvezető. „Már csak 15 perc volt hátra a derbi kezdetéig, én meg kezdtem egyre feszültebb lenni. Úgy döntöttem, kezembe veszem az irányítást. A telefonomon csekkoltam a pub pontos címét, majd bepötyögtem a GPS-be, és láss csodát: 10 perc alatt odaértünk.

Fotó: Avantgarde

Az "aszfaltbetyár" műsorvezető 2010 októbere óta nem ismer lehetetlent, azóta bármilyen, a fentihez hasonló helyzetből kivágja magát egy okostelefonnal, sőt, másokat is hozzásegít a lehetőséghez.

A "Megoldjuk okosba'" akciósorozat keretén belül már számos alkalommal bukkant fel az ország legváltozatosabb pontjain, és találomra leszólított embereknek ajánlotta fel: ha megoldja az általa kijelölt feladatot, egy okostelefon üti a markát.

Aki nem elég szemfüles, hogy elcsípje Leventét az utcán, annak még mindig ott van az internet, a megoldjukokosba.com oldalon egy online kvíz kitöltése után a 3 legszerencsésebb esélyt kap arra, hogy egy utolsó okosító akció sikeres teljesítéséért egy-egy szuperkészülékkel legyenek gazdagabbak! Persze sietni kell, mert a kvízt csak február 25-ig lehet kitölteni.

És hogy miért jó, ha az embernél van egy ilyen csodakütyü? Nem kell ahhoz Londonig utazni, hogy megtapasztaljuk az előnyeit, Levente már szinte nem is tudná elképzelni nélküle a mindennapjait.

"Az elmúlt fél év alatt eléggé kiokosítottam magam a témában: gyakorlatilag minden nagyobb vásárlásnál használom az ár-összehasonlító alkalmazásokat, szinte csak így netezek, e-mailezek, de már repülőjegyet is vettem mobilról" - mondta el a sztár.

Olvasson még többet Harsányi Leventéről: KATT ide!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.