Megérkezett Harsányi Levente kisfia, Nándor!

Nagy az öröm! Megszületett a hazai sztár kisfia!

A Csináljuk a fesztivált! műsorvezetőjének kisfia született, ugyanis kedvese tegnap délelőtt világra hozta Levente gyerekét, bár a szülés nem volt problémamentes, de most már minden a legnagyobb rendben van.

2009.03.13 14:00ma.hu

Levente, kisfia születése óta, a fellegekben jár a boldogságtól! Harsányi Levente szabályosan eltitkolta, hogy szerelme áldott állapotban volt, csak az utolsó hetekben nyilatkozott a helyzetről, de akkor is nagyon óvatosan. 

Most azonban megtört a jég, hiszen világra jött az ifjú pár első gyermeke, Harsányi Nándor! – írja a Kiskegyed. 

Bár a műsorvezető és párja apás szülést terveztek, a sors keresztülhúzta számításukat. Mivel a baba farfekvéses volt és az orvosok szerettek volna minden komplikációt elkerülni, a császármetszés mellett döntöttek, így a híres apuka csak a folyosón izgulhatott a szülés alatt. 

Leventéék kisfia szép és egészséges, Nándor 3,4 kilóval és 54 centivel jött világra!

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.