Szakított a villa vagánya

Durva: VV-Olivért megcsalta a nője!

Két napja még el akarta jegyezni kedvesét, most pedig már a szakításról tájékoztatta ismerőseit VV-Olivér, ráadásul nem ő tette meg a végső lépést!

2011.02.23 14:29ma.hu

A hosszú távollét minden szerelmespár kapcsolatát próbára teszi, még akkor is, ha legalább az egyik fél mindent tud a másikról.

A ValóVilágban töltött idő Olivér és Enikő érzéseit is kikezdte, pedig a villa vagánya úgy tudta, szerelme hűségesen vár rá, és még neki volt lelkifurdalása, hogy a kiesést követő napokban szinte alig volt együtt Enikővel.

"Nagyon nem működnek a dolgok, mert nincs egymásra időnk" - panaszolta a fiú, de akkor még úgy gondolta, egy lánykérés helyrehozhatja a megingott kapcsolatot. Csak ezzel szerette volna megvárni azt az időt, amikor egy teljes hetet el tud tölteni kettesben Enikővel, anélkül, hogy nyilvános szereplésekre kellene rohannia.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ez még jó ideig biztosan nem fog bekövetkezni, de most már a lánykérésen is csak a csoda segíthet. Olivér ugyanis az egyik közösségi oldalon szűkszavú bejegyzésben tudatta minden ismerősével, hogy véget ért a kapcsolatuk.

Sziasztok! A hír igaz, valóban elhagyott Eni. Úgy gondoltam, hogy veletek osztom meg először, mert Nektek köszönhetek mindent! Sajnos Enikő volt az, aki megcsalt. Ezzel kapcsolatban kérlek ne érdeklődjetek. Majd elmondok mindent! Üdv, Oli” – olvasható az adatlapon egy egészen friss bejegyzésben.

80 nap, vagyis majdnem 3 hónap volt az az idő, amit külön kellett tölteniük egymástól, ezalatt Olivér mindvégig meg volt győződve róla, hogy barátnője kitartóan vár rá.

Ő sem keveredett kapcsolatba a villában, és ezt Enikő nagyon jól tudta, de úgy látszik, a magányos hetek megingatták szerelmét, másnál keresett vigaszt – legalábbis a fiú állítása szerint. Most pedig már nem is látott esélyt arra, hogy helyrehozzák a szerelmüket, mert elköszönt Olivértől.

Érdeklődve várjuk a napot, amikor a Vagány teljesíti ígéretét és „mindent elmond”.

Kíváncsi még több újdonságra Olivérről? KATT ide!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.