40 ezer forintért kellett meghalniuk

Gyászol Dopeman: Nagyanyja is belehalt a kínzásokba

Nagyapja után két héttel Lili mamát is gyászolja a híres rapper, két héttel élte csak túl férjét. A nagyszülőket újév másnapján kínozták meg a rablók.

2011.02.02 10:29ma.hu

Mindössze 40 ezer forintot zsákmányoltak azok a rablók, akik január 2-án hajnalban hatoltak be Dopeman nagyszüleinek házába, és brutálisan megkínozták az otthon tartózkodókat.

A néhány évvel korábban agyvérzést kapott nagypapa teljes ellátásra szorult, a támadókat azonban nem érdekelte, hogy egy tehetetlen és védekezésre képtelen emberrel állnak szemben, mellkasát betörték, karjáról letépték a húst, teste több pontján pedig csikket nyomtak el.

A nagymama sírva könyörgött a símaszkot viselő rablóknak, hogy ne öljék meg őket, amikor azok fegyvert tartottak a fejükhöz, végül mégsem lőttek, mondván, „úgyis megdögletek”, de a fülbevalót még kitépte az idős asszony füléből távozás előtt.

Dopeman nagyszülei, még fiatalon (Fotó: dopeman.tv)


A nagypapa január 15-én hajnalban a kórház intenzív osztályán vesztette életét a súlyos sérülések miatt, nagymamája pedig a hír hallatán újra rosszul lett, keringése összeomlott, és vissza kellett vinni a kórházba, ahonnan pár nappal azelőtt már kiengedték. Január második felétől mesterséges kómában tartották, miután egy infarktuson is átesett.

Szervezete azonban nem bírta a megpróbáltatásokat, két hét után követte 90 éves férjét az öröklétbe. Dopeman az Új Ásznak elmondta, egy vérrög keletkezett Lili mama ereiben és ez jutott el a szívébe, de a fizikai okok mellett szerinte lelkiek is közrejátszottak a halálban: 67 évig élt együtt a házaspár, egymás nélkül nem tudtak már meglenni.

A rappert külföldön érte a második tragédia híre, ezért a rendőrséggel még nem tudott beszélni a nyomozásról. A támadók elfogását megnehezíti, hogy az idős áldozatok az eset után nem tudtak használható személyleírást adni a símaszkok miatt.

Azt azonban tudni lehet, hogy a környéken nem sokkal korábban már mást is megtámadtak ismeretlen betörők, ott forró vasalót nyomtak az áldozat fejéhez.

Péter nagypapám tragikus halála után két héttel Lili nagymama is elhagyta az ördög játszóterét. Remélem, hogy újra együtt vannak egy sokkal jobb helyen… Emléketek velünk marad a következő találkozásig… Pityingerek és Kövesdiek” – áll a fájdalmas búcsúüzenet Dopeman blogján.

Kemény pofonokat kapott Dopeman

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.