Az óvónéni a kislány helyett a rappert választotta

Videóval: Dopemant tették tisztába az oviban!

A rapper kislánya még csak pár napra jár óvodába, de máris millió sztori kering az ottani bajkeverésekről.

2010.09.10 14:34tabu.tv

"A kislányom egyáltalán nem foglalkozik semmivel. Amire mi odáig jutottunk az anyjával, hogy bekísérjük, addigra már bent volt és rendezkedett!" - taglalja a tabutv.hu riporterének Dopeman a gyermeke oviba szoktatós időszakát.

A rapper állítja, hogy amikor az óvodába viszi a kislányát, akkor az intézmény alkalmazottai nem foglalkoznak senki mással, csak vele. "Ez érthető! Én mindig azt váltom ki, hogy ha bemegyek valahová, mert előbb-utóbb csak velem foglalkoznak az emberek!" - nevet fel a Tabu Tv videójában Dopeman.

"Lacit tették tisztába, Ő kapott nudlit, és barátfület!" - vág közbe a zenész testvére, Kicsi Dope.



Fotó: Sztárportré

Komolyra fordítva a szót, Dopeman az óvodában próbál teljesen természetes lenni, átlagember módjára megjelenni és viselkedni. "A legkevesebb figyelmet szeretném magamra vonni az oviban, hogy ezzel se sértsem meg mások önérzetét és érzelmi állapotát.

Ennek ellenére az anyukák általában tudják, hogy ki vagyok, és amikor előttem mennek, akkor mindig érdekesen hajladoznak... nem értem miért!
" - meséli a tabutv.hu riporterének a rapper, aki nagyon reméli, hogy előbb-utóbb pár anyuka kikezd majd vele, de azt ezúton is kéri, hogy az apukák kíméljék!

"Voltam egy szülői értekezleten, én voltam a hülye apa, aki elment... Az elsőn vettem részt, még mielőtt a lányom elkezdett oda járni, de elmondanám, hogy rajtam kívül összesen egy férfi volt jelen: egy kínai apuka, akin lehetett látni, hogy semmit nem ért, csak jegyzetel!" - osztotta mega tabutv.hu-ra klikkelőkkel Dopeman, aki az első nap saját maga vitte óvodába Fannikát, a későbbiekben pedig a párjával felváltva intézik majd a kislány óvodába, és óvodából történő közlekedtetést.

Dopeman utcai árus lett

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.