A róka járt jobban?

Hoppá: zsákmánya lőtte lábon a vadászt!

Teljesen megszégyenülten kullogott a kórházba az a vadász, akit előbb lábon lőtt a zsákmánya, majd eliszkolt az erdőbe.

2011.01.17 18:29ma.hu

Általában csak a tanmesékben szokott előfordulni olyan eset, amikor pórul jár a vadász és a prédája megússza, de most kivételesen az élet is hasonlót produkált.

Az eset Oroszországban történt.

Egy vadász rókát akart lőni, várt is türelmesen, míg az állatot meg nem látta, és annak rendje-módja szerint rálőtt a puskával. Csakhogy a célzás nem volt száz százalékos pontosságú, a ragadozó így nem pusztult el, csak megsebesült.

Amikor azonban a vadász közelebb ment, hogy végezzen vele, a róka úgy döntött, nem adja olyan olcsón az életét és küzdeni kezdett. Mivel a vadász nem egy újabb lövéssel akarta bevégezni a róka életét, hanem a puskatussal fejbevágni, a cső szembefordult vele, a ravaszdi mancsa meg beakadt a puska ravaszába - és elsütötte a fegyvert!

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a vadászt csak a lábán érte a találat, de a zsákmány azonnal visszafutott az erdőbe.

A férfi szégyenszemre beballagott a legközelebbi kórházba, de valószínűleg mindez semmiség ahhoz képest, amit élete végéig hallgatnia kell majd a vadásztársaitól!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.