"Kató néni" és Antal Imre vicces szilvesztere

Ihos József mongol vicceket mesélt - a közönség döbbenten nézett

Kevés olyan meghökkentő műsort adhatott élete során Ihos József, mint amikor egy alkalommal Antal Imrével egy budapesti étteremben lépett fel - mongol közönség előtt.

2010.12.31 11:29Sztárportré - Fotó: Tabu tv

Nem mindennapi produkcióval szolgált egyik szilveszter alkalmával Kató néni megformálója, Ihos József. Antal Imre és ő voltak a szilveszteri műsor vendégei egy budapesti étteremben, ahol szinte egyetlen magyar vendég sem volt.

"Mikor én kerültem sorra, akkor már csak körülbelül 25 mongol nő volt a közönség. Azt mondta a főnök, hogy akkor nem is kell fellépni, viszont a gázsit így nem tudja ideadni, de majd legközelebb pótoljuk. Nekem nagyon kellett volna az a pénz, és mondtam: Nézze, én nemrég jártam Mongóliában, és megtanultam olyan szinten mongolul beszélni, hogy nyugodtan tudok nekik vicceket mesélni" - árulta el Ihos József a Sztárportrénak.

"Rájöttem, hogy a mongol nyelv előrefelé olyan, mint a magyar visszafelé, és visszafelé elmondtam a műsoromat. A közönség döbbenten ült - azt hitték, hogy ez valami szertartás, vagy ünnepi köszöntő -, és amikor meghajoltam, mindig tapsoltak. A végén a kezembe nyomta a főnök úr a gázsit, indultam el, és picit barátilag fenéken billentett, hogy ő tudja, hogy ez csak egy játék volt" - mesélte a Sztárporténak Kató néni megformálója.

Lélekmelegítő humorest Ihos Józseffel

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.