Hozományvadász volt a "nőférj"

Fél év házasság után derült ki, hogy a férj is nő

Fél évvel az esküvő után derült ki egy házasságban Indiában, hogy a férj is nő.

2010.12.27 18:10MTI

A "nőlegény" azt mondta feleségének, hogy vallási meggyőződése okán nem hajlandó "elhálni" a házasságot, a nej pedig ezt tudomásul vette.

Csak a minap derült ki számára a valódi ok, amikor véletlenül rányitott zuhanyozó férjére és szembesült azzal, hogy párja nem talpig férfi, hanem száz százalékig nő.

Feljelentést tett csalás miatt, a rendőrség pedig valószínűnek tartja, hogy a magát férfinak hazudó nő hozományszerzés végett nősült meg.

A "nőférj" egyébként eltűnt két kocsival, amelyeket neje nevére felvett kölcsönökből vett - adta hírül a brit Metro újság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.