Csak pár napja van dönteni az énekesnőnek

Viki: Nem biztos, hogy a szülés jó hatással van a kapcsolatra

Csupán néhány nap van hátra Marót Vikinek a szülésig, az énekesnő azonban még nem döntött, benn legyen-e a párja gyermekük világrajötténél.

2010.11.29 08:35ma.hu - Fotó: RTL Klub - habostorta.hu

Régóta készül Marót Viki és kedvese első gyermekük érkezésére. Kisfiuk lesz, minden megvan már, csak abban nem döntött még az énekesnő, hogy a baba édesapja benn legyen-e a szülésnél. A férje szeretne bemenni, ő azonban úgy véli, egy férfi másképp működik, ő pedig szeretne megmaradni a szemében nőnek, nem akarja, hogy megundorodjon bármitől.

Nem biztos, hogy egy szülés jótékony hatással van a kapcsolatra. Viki nem néz egyszerű szülés elé, hiszen a kisfiú az orvosok szerint 3 és fél kiló. Valószínűleg császármetszés lesz a dologból. Az énekesnő egyrészt tart a szülésről, másrészt szeretné, ha már világra jönne a baba, hiszen az utóbbi időben már nehezen viselte a terhességet, alig aludt - írja a Napi Ász.

Marót Viki nemrég elárulta, korábban volt egy vetélése, ezért nem bízott abban, hogy egyhamar valóban édesanya lesz. Amikor a teszt pozitív lett, el sem hitte igazán.

Mint mondta, úgy fogta fel, hogy az előző terhességből maradt vissza valami, ami ezt okozta, de az orvos közölte vele, hogy ez képtelenség.

Az énekesnő mindenesetre nagyon boldog, párja pedig nagyon elérzékenyült, amikor a nőgyógyásznál először meghallotta a kisbaba szívdobogását.

Viki már tudja, hogy mivel a kedvesét, édesapját és nagyapját is Ádámnak hívták, a kisfiú is ezt a nevet kapja, de ő nem így fogja hívni. Samunak annál inkább, melyet Viki mókásnak tart - úgy van vele, később a fia majd ő eldönti, melyik név a szimpatikusabb neki.

Marót Viki lelkére ráfér a kényeztetés

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.