Megviselte a szülés - az apát!

Késve, de végre megszületett az RTL-es sztárbaba!

Öt napos késéssel, de végül szerencsésen megérkezett Szakál Miki kisfia. A büszke kispapa már az első atyai jótanácsokkal is ellátta a babát.

2010.11.25 15:29ma.hu / Napi Ász

Amikor a betelefonáló játékosokról van szó, Szakál Miki meglehetősen jó hatásfokkal tudja sürgetni az embereket. Kisfiánál azonban a technika láthatóan nem működött, mert Ádám úgy döntött, várakozás ide, sürgetés oda, ő bizony még néhány napig maradna a biztonságos mamapocakban, így november 16. helyett csak 21-én szánta el magát a nagy kalandra.

Az RTL Klub délutáni telefonos játékmestere büszkén mesélte, hogy az új jövevény „55 centivel, 3550 grammal és nagyon vékony vádlival” érkezett meg.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


A szülés legnehezebb részének Miki azt tartotta, amikor a szülőszobában tehetetlenül állva kellett néznie szerelme szenvedését, amin mellesleg az anyuka hamarabb túltette magát, mint a kispapa.

Bár még csak néhány nap telt el, Szakál Miki a Napi Ásznak elárulta, máris rendkívül élvezi az apaságot, olyannyira, hogy már az első apa-fia beszélgetést is megtartották.

Néhány jótanáccsal látta el az újszülöttet, amiről a pici Ádámnak meg is volt a véleménye: egyes tanácsokat mosolyogva fogadott, de volt olyan is, amelyekkel kapcsolatban szájhúzással fejezte ki nemtetszését - legalábbis édesapja szerint.

Nem valami izgalmas az RTL Klub arcának lenni

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.