Meleg vízen élt

Döbbenet! Három hétig volt fürdőszobájának fogságában!

Három hétig volt fürdőszobájának foglya egy 69 éves nő Franciaországban és csupán meleg vízen élt.

2010.11.24 11:15MTI

Az asszonyt az ajtó kilincse ejtette rabul: letörött és a nő hiába próbálkozott mindennel, nem tudott kijutni. Segélykiáltásait nem hallották meg, ezért éjjelenként a csőrendszert verte segítségért, ám szomszédai azt hitték, valaki otthonában javítgat valamit.

Még kérvényezték is a tömbház illetékeseinél az éjszakai ezermester kilétének felderítését és csapkodásának leállítását.

Végül mégis a szomszédok mentették meg a nőt: nagy nehezen feltűnt nekik, hogy jó ideje nem mutatkozott és értesítették a hatóságot. Igen legyengült állapotban került kórházba a nő, de már lábadozik.

Az eset Párizs egy peremvárosi részén történt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.