Teljes végkielégítésért zárták őket a szobájukba

A dolgozók fogságában a franciaországi Sony-igazgató

Feldühödött dolgozók egy csoportja egy éjszakán keresztül fogva tartotta a Sony franciaországi főnökét abban a dél-nyugat-franciaországi gyárban, amelyet bezárásra ítéltek.

2009.03.13 16:10MTI

A dolgozók azt követelték, hogy ők is ugyanannyi végkielégítést kapjanak, mint a Sony többi franciaországi gyárának elbocsátott munkatársai. Serge Foucher, a Sony franciaországi igazgatója csütörtökön érkezett Pontonxba a cég személyzeti főnökével együtt, hogy még egyszer tárgyaljon a gyár 300 dolgozóját érintő, április elejére tervezett bezárásról.

Miután a végkielégítés összegéről folyó tárgyalások nem hoztak a dolgozók számára kielégítő eredményt, a két vezetőt egyszerűen bezárták egy szobába. Pénteken délelőtt engedték szabadon őket, miután ígéretet tettek arra, hogy újra kezdik a tárgyalásokat.

A gyárban hangszalagokat és videoszalagokat gyártanak VHS-lejátszók számára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.