A ház lett a vesztük...

Kisbaltával csapott le a végzet asszonya

Akad Romániában bőven arra is példa, amikor nem csak az erősebbik nem kegyetlenkedik fizikailag házastársával.

2010.11.19 19:43manna.ro

Ezúttal egy 30 éve házasságban élő feleségről derült ki Neamţ megyében, hogy rendszeresen verte férjét, végül pedig egy baltával megölte. A férfit a támadás napján az asszony először megverte, majd fejszével többször is rácsapott. Az áldozat nem halt meg helyben, kórházba szállították.Az orvosok elmondása szerint hatalmas ütés érte a fejét, ez okozta a halálát két nappal később.

A házaspárnak összesen öt gyereke van. 1998-ban elváltak, ám továbbra is egy fedél alatt éltek. Egyikük sem akarta a közösen felépített házat a másikra hagyni, és úgy néz ki, ez kikezdte az asszony idegeit.

A 62 éves nő elmondta: a verések előtt mindig felöntött a garatra. Kezdetben tagadta, hogy ő ölte volna meg férjét, azt állította, hogy holtan talált rá. Aztán beismerte, hogy ő ütötte meg a baltával egy veszekedés során.

Később megváltoztatta a vallomását, és elmesélte a nyomozóknak, hogy férje megcsúszott és leesett a ház lépcsőjén, és kilehelte a lelkét.

A törvényszéki szakorvosok kizárták ezt az utóbbi lehetőséget, és megállapították, hogy a férfi halálát erőszakos támadás és ütések okozták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.