Megölte édesanyját majd megcsonkolta saját kezét

Családi tragédia - egy dühöngő férfi baltával támadt szüleire

Egy dühöngő férfi az édesanyját olyan súlyosan bántalmazta, hogy belehalt sérüléseibe, az édesapjának pedig súlyos, életveszélyes sérüléseket okozott. A 35 éves férfi saját magában is kárt tett Nagyvenyimen - közölte a rendőrség.

2008.01.07 19:06MTI

A 35 éves férfi - akiről a rendőrség úgy tudja, hogy pszichiátriai kezelt beteg - kora délután rátámadt a szüleire, akik értesítették a háziorvost. Ő az asszisztensnőjével ment a helyszínre, akire ugyancsak rátámadt a dühöngő - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Az orvos mentőkocsit hívott, a mentősök pedig látva a helyzetet, rendőri segítséget kértek.

A járőrök perceken belül megérkeztek, s a férfi csak az ő erélyes felszólításukra tette le a nála levő baltát. Édesanyját azonban már halva találták - tette hozzá R. Szabó Ágnes. Tájékoztatása szerint a férfi olyan súlyosan bántalmazta őt valamilyen szerszámmal, hogy az asszony belehalt az elszenvedett sérülésekbe. Az édesapját sem kímélte, őt súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

A dühöngő kárt tett saját magában is: három ujját csonkolta meg a nála levő baltával. Elfogását követően ellátásra a székesfehérvári kórházba vitték, s szakértők bevonásával, emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított ellene eljárást a rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.