"Meg akartam büntetni őket!"

Durva! Szex közben szúrta le feleségét!

"Valaki mással találtam a feleségemet az ágyban, és meg akartam büntetni őket", ezzel indokolta tettét egy Iaşi megyei férfi, aki megkéselte feleségét és annak unokafivérét.

2010.11.18 20:02manna.ro

A 40 éves férfi elmondása szerint elborult az agya, amikor meglátta feleségét, amint csalja egy másik férfival. A két szeretőt a iaşi-i sürgősségi kórházban ápolják. Mindkettőjüket többször, több helyen is érte a késszúrás, a férj főleg fejükre és hasukra koncentrált.

A súlyos sérülteket meg kellett műteni. Az orvosok szerint az unokafivér állapota nagyon instabil, élete egy hajszálon függ.

A házaspárnak négy, 3 és 8 év közötti gyermeke van. A családfőnek ez elegendő volt arra, hogy néhány alkalommal elnézze felesége kicsapongásait, és azt, hogy megcsalja. Ezúttal azonban betelt a pohár.

A helybéliek szerint az elkövető reggeltől estig dolgozott, hogy legyen miből eltartani a családját, miközben a feleség más férfiak után járt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.