"Ha az enyém nem lehetsz, másé se!"

Döbbenet: Leszúrta szerelmét, mert nem kellett neki!

Leszúrta három évvel idősebb barátját egy 17 éves lány Temes megyében, mivel az elhagyta. Három nappal a szakítás után békülésért könyörgött a fiúnak, a visszautasítást már nem bírta elviselni, és egy késsel mellkason szúrta volt barátját.

2010.11.12 16:29manna.ro, fotó: knivesshipfree

A szerelmi kaland egy hónappal ezelőtt kezdődött.

Kedd este a lány felhívta a fiút azzal, hogy lakásának lépcsőháza elé siet, mert kérni szeretne tőle egy szívességet. Kapcsolatuk megmentéséért esedezett, az áldozat azonban hallani sem akart róla.

A dühtől elvakulva a lány előkapta a nála lévő kést, és mellkason döfte volt szeretőjét, majd eltűnt. A fiúnak még volt annyi ereje, hogy hívja a mentőket.

Jelenleg állapota stabil. A lányt időközben elfogták, a rendőrség pedig kihallgatás alatt tartja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.