Műtétje következtében sérült meg durván Linda

Döbbenet - Három éve nem tud ülni egy angol nő!

Képtelen leülni fájdalmak nélkül, ezért inkább órákig áll egész nap egy brit nő - Linda műtétjénél 16 évvel ezelőtt valamit elrontottak az orvosok.

2010.11.13 08:00ma.hu

Linda Burgess-nek napi tizenhat órát kell talpon töltenie - Három évvel ezelőtt sürgős beavatkozásra volt szüksége, mert jóindulatú daganata volt, de a méhét is eltávolították. Idáig még rendben volna a dolog, ám a mindössze egyórás operáció során valami történhetett.

A műtétet követően a 49 éves Linda csípőjét és lábát fura zúzódások borították, még a bőre is elfeketedett. Az ijesztő látványra a nővérek sem igen tudtak mit mondani, sosem tapasztaltak ilyet.

Linda állandóan csak áll...- Fotó: SWNS

Az asszony pár nappal később szembesült azzal, hogy nem tud leülni. Amikor ugyanis megpróbálta, éles fájdalom hasított belé. A szúrást a hasában érezte.

Linda Burgess azóta is idegkárosodásra gyanakszik. Ülni, ezáltal autót vezetni, repülőn utazni, televíziót nézni, olvasni, relaxálni és semmi olyat nem tud, amelyet ülve kell csinálni.

Ahhoz, hogy wc-re mehessen vagy ha mindenképp ülő helyzetet kell hogy felvegyen, fájdalomcsillapítót kell bevennie.

"Még egy étterembe se tudok elmenni, hiszen állva kéne megennem mindent" - panaszolta Linda, akinek bevallása szerint élete pokollá változott az operáció óta. Az öltözködés, a lehajolás is fájdalmat okoz neki.

Linda családja beperelte a kórházat, jelenleg is folyik a pereskedés. Az asszony még a munkáját is elveszítette a történtek miatt, és tudnia akarja az okokat.

Aki nem tud aludni, kívánja a csokit

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.