Törött karral megúszta, de sokkot kapott

Döbbenet: viccből kihajították osztálytársukat az ablakon!

Kidobta szünet alatt 14 éves osztálytársát két diák egy Dâmboviţa megyei iskolában csütörtökön. A lány, mivel az osztályterem a földszinten volt, egy törött karral megúszta.

2010.10.29 15:29manna.ro

A megdöbbentő eset egyik elkövetője az iskolapszichológus fia. A nyolcadik osztályos lányt kórházba szállították, ahol nyugtatóval kezelték a sokkos állapotban lévő diákot és ellátták a csonttörését.

Ezt követően számolt be arról, hogy mi történt a szünetben. Elmondta, az egyik kollégája elvette a maroktelenfonját, annak akkumulátorát pedig kidobta az ablakon. Ő az ablakhoz rohant, kihajolt a párkányon, amikor a két fiú rossz viccként kilökte.

Esés közben eltört a bal karja. Egy tanárnő segítette fel, és hívta a mentőket. A lány édesanyja panaszt szeretne tenni a rendőrségen a fiúk ellen testi sértés miatt.

Az iskolaigazgató három napos kicsapással és magaviseleti jegyük levonásával szeretné megbüntetni a diákokat. A szolgálatos tanár ellen pedig belső vizsgálat indult.

Kidobták a nyugdíjast a termékbemutatóról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.