Zlata betegségnek köszönheti mutatványát...

Videó és képek: A lány úgy összepréseli magát, hogy dobozba lehet rakni!

Ritka betegségben szenved a huszonhárom éves Zlata, aki éppen ennek köszönhetően tudja úgy "összehajtogatni" magát, hogy akár egy kis hűtőszekrénybe is befér.

Nézze meg Zlata elképesztő hajlékonyságát! képgaléria

2010.11.10 17:29ma.hu - Fotó: Barcroft Media

Nem kevés pénzt fizetnek ki emberek a 23 éves mutatványos produkciójáért - Az orosz Zlata egy ritka betegség következtében annyira hajlékony, hogy könnyedén kettéhajlítja magát, és akár egy ötven centis dobozba vagy egy kisebb hűtőszekrénybe is befér.

Zlata tornásznak tanult, de cirkuszban lett igazán ismertté. Nem csoda, hogy produkciója miatt azonnal leszerződtették, azóta szép összeget kap, mint mutatványos.

Az egyébként is mutatós szőke hölgyet elnézve sokaknak az jut eszébe, vajon hogy bírja mindezt, biztosan fájdalmas lehet, ám Zlata szerint neki ez már természetes.

Gond nélkül viszi véghez a mások számára lehetetlen mozdulatokat. Csupán akkor válik kényelmetlenné a tartása, ha például fotózzák, és sokáig kell úgy maradnia - vallotta be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.