Féltékeny volt...

Videó! Katonai módszerrel vallatta feleségét!

Meglehetősen furcsa és kegyetlen módszert választott egy amerikai férfi élete párjának vallatásához: szájába egy zoknit tömött, fejét letakarta egy polóval és vizet locsolt a halálra rémült nő arcába.

2010.11.05 14:40ma.hu

A thesmokinggunn.com honlap információi szerint a 22 éves Trevor Case őrülten féltékeny volt feleségére, Danielle Stellworth-ra. Hogy megtudja a szaftos részleteket, először halálosan megfenyegette a hölgyet, majd ágyhoz kötözte, zoknit tömött a szájába, fejét letakarta egy pólóval és vizet locsolt rá.

A waterboarding néven elhíresült vallatási módszert 2009-ig alkalmazták az amerikai kormányzati-katonai szervek, ezt követően betiltották. Bár fizikai sérülést és halált egyáltalán nem okoz, a kínvallottak egy életre megtanulhatják, hogy mit jelent az intenzív pánik és halálfélelem.

Állítólag olyannyira kegyetlen a módszer, hogy a waterboardingot önként kipróbáló edzett katonák is csak 15 másodpercig bírták a tortúrát.

A nőnek végül sikerült kiszabadulnia a kötelek közül, a mikor gyermekük felébredt és bement a szülők hálószobájába.

Hogy mi lett az ügy vége nem tudni, de egy biztos: senki ne kísérletezzen ezzel a módszerrel!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.