Nem tetszenek a magyar viszonyok a szépségnek

Metzker Viki minden hétvégén más országban kever

A szexi modellből lemezlovassá vált lánynak annyira bejött az élet, hogy világutazóvá változott, hiszen minden hétvégén más országokban buliztatja a fiatalokat.

2010.10.30 09:19tabu.tv

A Tabu Tv stábja egy budapesti party közben kapta mikrofonvégre a 2007-es év playmate-jét, aki manapság egyre ritkábban fordul elő Magyarországon.

"Mostmár másfél éve minden hétvégén más külföldi országban dolgozom, járom a világot. Szinte mindenhol megfordultam már, talán csak Brazíliában nem játszottam még, de oda is megyek decemberben!" - meséli a tabutv.hu riporterének Metzker Viktória, aki Japántól Ausztráliáig már mindenhol megfordult, de mégis Korea és Ibiza a kedvence.

"A párommal már fontolgattuk, hogy külföldre költözünk, de még nem döntöttük el, hogy mit szeretnénk. A külföld nagyon jó. Csak ha a határ mellé megyünk Ausztriába vagy Németországba, akkor meglátjuk, hogy már ezek is teljesen fejlett szinten vannak, és sokkal másabbak az emberek és a közeg, mint itthon. Az emberek sokkal kedvesebbek, közvetlenebbek és aranyosabbak, ez pedig Magyarországon sajnos nagyon ritka." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a DJ-ként dolgozó nyuszilány.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.