10 év múlva esküdnek - akkor is csak tinik lesznek

Botrány - 3- és 5 évesek a legifjabb szíriai jegyesek!

Gyűrűt váltott egy szíriai kisfiú és kislány, utóbbi még négy éves sincs - a családi ünnep hatalmas port kavart, különösen, hogy az internetre is feltette a büszke lányos apa.

2010.10.25 10:29ma.hu - Fotó: GulfNews

Strandon találkozott egymással a dél-szíriai Lattakiában az ötéves Khalid és a mindössze hároméves Hala. Mindketten szüleikkel nyaraltak ott, a "szerelem" egy cipő kölcsönadásával kezdődött.

Hala és Khalid gyűrűt vált - Fotó: GulfNews

Túl forrónak bizonyult a homokos talaj Hala lábának, Khalid pedig készségesen kisegítette.

A gyerekek szimpátiáját a család azonnal észrevette, és úgy tűnik, nem is szerettek volna sokáig késlekedni a dolog hivatalossá tételével.

Az ötéves fiú elmondta a családjának, hogy beleszeretett Halába, és szeretné feleségül venni - írja a GulfNews.

A kicsik eljegyzését családi ünnep keretében tartották meg, a képek tanúsága szerint a gyerekek remekül érezték magukat és a szerelmetes pillantások sem hiányoznak a fotókról...

Juma, Khalid édesapja a GulfNews-nak elmondta, tudják, hogy gyermekeik a későbbiekben meg is gondolhatják magukat, de azt látják, Khalid és Hala mennyire boldogok, hogy minden nap beszélhetnek, találkozhatnak egymással.

Hala és Khalid a ceremónián - Fotó: GulfNews

A kisfiú édesapja elárulta, a gyerekek felnőttek módjára viselkedtek a gyűrű-ceremónián. Khalid természetesen megvárja, hogy 15 éves legyen, akkor szeretné feleségül venni a kislányt.

Juma elmondta, neki és párjának csak 20 évnyi házasság után adta az ég Khalid-ot, egy bonyolult terhességet követően. Nagyon örül a fia boldogságának.

Az országban mindenesetre óriási botrány lett a kitudódott eljegyzésből.

Az emberi jogokkal foglalkozó szervezetek már felháborodottan követelik, hogy a két gyermeket vegyék el a családjuktól, mert ez megdöbbentő, és házasságra fogják őket kényszeríteni, noha a szülők nem ezt mondják a jövőre nézve.

Mégis úgy tudni, Khalid édesapja máris fizetni kezdte a menyasszony családjának a lányért járó havi összeget.

Összevesztek a menyasszonyok - tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.