"A répától teherbe lehet esni?"

Orosz Barbi bárkivel beszél a szexről

Orosz Barbi már évek óta vezeti a szexualitással foglalkozó műsorát a Cool Tv-n, de a saját magánéletéről látszólag mégsem esik szó soha.

2010.09.27 06:29tabu.tv

"Az egész szexualitásunkkal kapcsolatban vannak rengetegen tévhitben, de azt gondolom, hogy ezen kommunikációval mindenképpen lehet segíteni. A műsoromban rengeteg e-mailt kapunk a szexuálpszichológusommal, amikre megpróbálunk választ adni.

Szerintem az a szomorú, hogy ma, 2010-ben még mindig felmerülnek olyan kérdések, hogy valaki egy répától teherbe eshet-e. Ez nem poén!
" - meséli a tabutv.hu riporterének Orosz Barbi, aki szerint nagyon fontos, hogy az embereknek legyen hová feltenniük a kérdéseiket.

Fotó: pophalo.hu

Orosz Barbi már évek óta vezeti a szexualitással foglalkozó műsorát a Cool Tv-n, de a saját magánéletéről látszólag mégsem esik szó soha. "Olyan többször volt már, hogy kiragadtam az életemből egy problémát és azt dolgoztuk fel a műsorban, de azt az emberek nem tudták, hogy az az én magánéletem!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a műsorvezető, aki a családjában is gyakran szóbahozza a szexualitással kapcsolatos témákat.

"Épp vendégek voltak nálunk, és a szoba közepén állva megkérdeztem aput, hogy akkor azt miért csináltad anyával, amikor úgy voltatok... Szerintem nagyon fontos, hogy milyen nyelvezetet érintenek a szülők, és hogy hogyan jutnak el a gyerekekhez.

Nekem van egy 15 éves öcsém, aki kérdez, és baromira boldog vagyok, hogy tőlem kérdez erről. Méltónak tart arra, hogy a kis titkait velem ossza meg, és remélem, hogy mindig ilyen jó lesz a viszonyunk!
" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Orosz Barbara.

Orosz Barbi nős pasival kavar?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.