Bedagadt a feje, nem kapott levegőt!

Orosz Barbit majdnem megölte egy szőlő

Egy fürt szőlővel ült be a kocsiba a csinos műsorvezető, aki pár perccel később nagyon megbánta, hogy egyáltalán a szájába vette a gyümölcsöt.

2010.09.01 09:29ma.hu - Fotó: cooltv.sajtoklub.tv

Orosz Barbi csúnyán pórul járt egy szőlőfürttel! A szexis, vöröshajú műsorvezető vidéken nőtt fel, számára megszokott, hogy a kertből, csak úgy mosás nélkül is leszedheti és eheti a gyümölcsöket. Így tett a minap a szőlővel is, amelyet megvett és hazafelémenet a kocsiban már elkezdett belőle szemezgetni.

Csakhogy nem sokra rá az egész feje bedagadt és alig kapott levegőt! Barbi egy taxisofőrtől kért segítséget, aki rögtön bevitte az ügyeletre. A műsorvezető azonnal injekciót kapott és új allergiagyógyszert. Szinte minden vegyszerre és permetre allergiás, nem gondolta volna, hogy ebből ekkora baj lehet - mesélte az Epizód magazinnak Barbara.

Orosz Barbi maga is életet mentett egyszer - mindössze 13 évesen! Nem csoda, hiszen a csinos lány orvos édesapja miatt sokáig erre a pályára készült, és a vér látványától sem fél egyáltalán.

A műsorvezető cserépfalui származású - itt keveredett a juhászuk kocsmai verekedésbe. Az akkor még csak tinédzser Barbara hazafelé ment a zuhogó esőben, és a férfit az árokban fekve találta: kiabált és hadonászott. Közelebb érve látta, hogy egy kés áll ki a hasából, amit megpróbált kivenni.

Barbi azonban odasietett hozzá és mondta neki, hogy ezt nem szabad kivenni, ha ugyanis kiveszi, biztosan elvérzik.

Hazarohant, kihívták a mentőket és az az ember mai napig úgy néz Barbira, hogy megmentette az életét - a műsorvezetőt ez máig fantasztikus érzéssel tölti el.

Megdöbbentő sztori kering a sztárvilágban!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.