Táskájában lapult a párja feje...

Brutális - Barátnője levágott fejével sörözgetett a férfi

Nyugodtan sörözgetett barátaival egy spanyol férfi, miközben a nála lévő táskában vele volt az általa meggyilkolt barátnője feje.

2010.09.22 12:25MTI

Miután a férfi elhagyta a bárt, felmászott egy villanypóznára, ahol súlyos áramütés érte. Harminc métert zuhant, nem sokkal később a cordobai kórházban életét vesztette.

Az ABC című spanyol napilap szerint a férfi a bárban elmondta barátainak, hogy lefejezte a barátnőjét.

A barátok szerint azonban olyan nyugodtan viselkedett, hogy az ingén lévő vérnyomok ellenére is azt gondolták, csak egy rossz viccről van szó.

Amikor néhány vendég a bárból kilépve az utcán is vérfoltokat fedezett fel, a barátoknak rá kellett jönniük, hogy a helyzet komoly.

Hamarosan a bár közelében felfedezték a táskát, amely az áldozat fejét rejtette - olvasható a szemtanúk elmondására hivatkozó a lapban.

A rendőrség mindössze annyit közölt, hogy megtalálták a nő testét, amelyen több szúrásnyom látható, a feltételezett tettes pedig áramütés áldozata lett.

Kitől származik a levágott fejes pólók ötlete?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.