Hat rendőrt végeztek ki Mexikóban

Levágott fejeket találtak egy nyilvános parkban

Mexikóban hat meggyilkolt rendőr levágott fejét találták meg egy kisváros nyilvános parkjában szerdán.

2009.12.17 08:41MTI

Az észak-mexikói Cuencame településen zacskókba csomagolva fedezték fel a levágott fejeket, a holttesteket még nem találták meg. A hat rendőrnek előző nap, kedden veszett nyoma 250 kilométerre Cuencamétól. A gyilkosságok indítéka egyelőre nem ismert, de a holttestek lefejezése a mexikói drogkartellek brutális módszerei közé tartozik.

Az északi Durango állam, ahol a szerdai eset történt, a kábítószer-csempészettel összefüggő csatározások egyik fő helyszíne. Tijuanában szerdán öt, kedden tizenkét holttestet találtak. Az amerikai határ közelében fekvő városban ebben az évben 590 ember lett drogügyletekhez kötődő erőszakcselekmények áldozata.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.