Zakóban és boxeralsóban a hírolvasó

Botrány: Alsógatyában olvasta fel a híreket!

"Felülöltözötten és alulöltözetlenül" olvasta be a híreket egy tévés Szlovéniában, bár a felemássággal csak a híradás végén szembesültek a nézők.

2010.09.15 17:29ma.hu

A legnagyobb videómegosztó portál egyik slágere lett az a felvétel, amelyen egy szlovén hírolvasó csak egy boxeralsót viselt az asztal alatt. A turpisságra akkor derült fény, amikor a hírolvasó befejezte a felolvasást, majd a záróképek alatt a székével elfordult az asztaltól és kissé el is távolodott.

Ekkor derült ki, hogy bár felül tökéletes volt az öltözéke, az ing, nyakkendő és zakó alatt mindössze egy fehér boxeralsót viselt a híradós. Az öltözet ráadásul láthatóan nem zavarta sem a híradóst, sem kollégáját, aki eközben lépett hozzá a másik asztaltól.

A héten egyébként nem ez az első botrányos híradós eset. Hétfőn egy norvég rádiós műsorvezető felmondásától volt hangos a nemzetközi bulvársajtó, amikor is Pia Beathe Pedersen élő adásban először a munkáltatóját és az embertelenül feszített tempót kezdte kritizálni, majd közölte, hogy újra normális életre és szabad lélegzésre vágyik, ezért 18 havi rabszolgamunka után felmond.

A híreket mindazonáltal röviden elintézte, bejelentése végén még annyit mondott, nem olvassa fel a híreket, "úgysem történt semmi fontos esemény".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.