Szent állat a tehén - saját melléből eteti

Megdöbbentő videó: Borjút szoptat egy indiai asszony!

Indiában szent állatnak számít a tehén - egy helyi asszony saját tejével táplál másfél hónapja egy árván maradt kisborjút...

2010.09.02 13:29ma.hu

Különös látványosságnak számít mostanság Rajasthan-i Kilch nevű indiai faluban az az asszony, aki úgy döntött, saját melléből eteti a rászoruló kisborjút.

Chouthi Bai
tehene az ellést követő harmadik napon elpusztult, a borjú pedig árván maradt és tej nélkül. Gazdájának köszönhetően ma már másfél hónapos.

Az asszony úgy érzi, kötelessége etetni az állatot, és immár 47 napja teszi ezt, napi négy alkalommal. Úgy véli, nincs sok különbség az újszülött gyermek és az újszülött állat között, hiszen mindkettőnek szüksége van táplálékra.

Chouthi Bai reméli, az égiek elégedettek lesznek a tettével. Egy falubeli szerint ilyen eset először történik a falujukban - az asszony gyermekei egyébként nagyon büszkék az édesanyjukra...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.