Szekeres Nóra bizakodik

Hiába vált el, a műsorvezető még mindig hisz a házasságban!

Fiatalon ment férjhez, majd szült két gyereket a műsorvezető. Nóra élete nemrég nagyot változott: különvált férjétől, és már új párja oldalán tekint bizakodóan a jövőbe.

2010.08.20 10:29Kiskegyed

Nóri, érthető módon, nem szívesen beszél házassága nehézségeiről, s válásáról, hiszen – mint mondja – ez mindenki életében egy kudarc. Ő azonban szeretne a jövőbe tekinteni, és vidáman élni a mindennapjait. Már csak azért is, mert arra törekszik, hogy gyermekei a lehető legboldogabban, a legkevesebb lelki sérüléssel éljék túl ezt a nehéz időszakot, a változást.

– A házasságba csak bizalommal érdemes belekezdeni, azzal a reménnyel, hogy egy életre szól a kapcsolat. Én sem voltam másként, hiszen szeretem a nagy terveket, és persze megszenvedtem, hogy végül válással végződött ez a kapcsolat. A házasság intézményében azonban továbbra is hiszek, és nem zárom ki, hogy egyszer újra belekezdek – árulja el Nóri, miközben gyermekei a háttérben csivitelnek.

„Mindent elkövetek gyermekeim boldogságáért”


– Mindent elkövetünk azért, hogy a kicsiket a lehető legkevésbé viselje meg ez az időszak. Szerintem nagyon fontos, hogy beszéltetni kell őket. Mondják el, ami foglalkoztatja őket, tegyenek fel kérdéseket, nehogy elbizonytalanodjanak abban, hogy továbbra is ők a legfontosabbak. Szerencsére gyermeki nyíltsággal kérdeznek, mi pedig mindenre válaszolunk. Persze ennek ellenére megváltozott az életük – teszi hozzá az anyuka.

Nóra és férje békében váltak el, azóta is jó a kapcsolatuk. Ennek köszönhetően a gyerekeknek sem kell nélkülözniük egyetlen, az életükben fontos szereplőt sem – édesanyjuk és édesapjuk ugyanolyan intenzitással szereti őket, mint azelőtt. Sőt, a szép anyuka igyekszik még boldogabbá tenni a gyerekek hétköznapjait.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.