A rossznyelvek szerint hamar kihűlt az érzelem

Mi van a TV2-nél? Szekeres Nóri is válik!

Kudarcba fulladt a mindig mosolygós Szekeres Nóra házassága is - Munkáján nem látszott meg, hogy nagy problémával küzd, de megviselte a dolog, noha úgy érzi, már túlvan a mélyponton.

2010.05.27 08:30ma.hu

Nemcsak Liptai Claudia és Gesztesi Károly, majd Kárász Róbert és Pachmann Péter házassága ment tönkre a TV2 munkatársai közül - most Szekeres Nóra árulta el, hogy ő is válik. Senki sem gondolta volna, hogy míg a képernyőn mosolyog, mi zajlik a lelkében. Munkáján nem látszott, hogy gondja van, de élő adásban nem is láthattuk.

A Babavilág műsorvezetője elmondta: férjével már az év elején megbeszélték, hogy kapcsolatuk már nem a régi. Kulturáltan leültek, és eldöntötték, hogy véget vetnek a házasságnak. Különköltöztek, de a férfi a gyerekek neveléséből ma is kiveszi a részét.

Ő sosem volt közszereplő, a hírekből most is szeretne kimaradni. A házasság tönkremenésének okairól sem akar Nóra beszélni, ebben is megállapodtak. A műsorvezető nem titkolta, hogy van egy udvarlója, de mint mondta, egyelőre korai lenne úgy fogalmazni, hogy van egy férfi az életében. Még gyerekeinek sem mutatta be őt.

Szekeres Nóra 13 évesen találkozott először későbbi férjével, aki operatőr. Főiskolás volt, amikor találkozgatni kezdtek. Felgyorsultak az események, a sztár teherbe esett, és megkötötték a házasságot is. Kilenc évig éltek együtt, de a rossznyelvek szerint hamar kihűltek az érzelmek - adta hírül a Napi Ász.

Szekeres Nóra tizenkilenc évesen állt oltár elé volt párjával. Két éve már felvetődött a kérdés, vajon a kétgyermekes házaspár miért nem jelenik meg együtt semmilyen rendezvényen.

A műsorvezető azonban azt mondta, férje nagyon ritkán tart vele a különböző eseményekre. Nem szeret szerepelni, sőt, táncolni sem, ezért marad inkább távol - amikor kérdezték, a férfi éppen Berlinben operatőrködött.

A pletyka azonban már akkor felütötte a fejét arról, hogy a páros házassága már nem tökéletes. Ezt Szekeres Nóra cáfolta.

Mint mondta, családi pihenésre, baráti bulikba persze együtt mennek, de mióta két gyermekük, Noa és Milán megszületett, nem voltak kettesben nyaralni.

Mivel általában a gyerekek kívánságát veszik figyelembe, a vízparti lubickolás nem maradhat ki a nyári programból.

A műsorvezető elmondta, sokan nem értik, hogyan lehet gyerekek mellett pihenni - úgy vélte, egyszerűen, hiszen a párjával mindketten kiveszik részüket a gyermeknevelésből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.