A műsorvezető hajnalig bulizott gyerekei nélkül!

Szekeres Nóra belevetette magát az éjszakába, de mi van a gyerekeivel?

Szekeres Nóra ezúttal barátnője, Karsai Zita kérésére vágott bele az éjszakai életbe! A TV2 sztárja most a gyerekei helyett csupán a sminkjére vigyázott, és a büszke apa kapta meg a hajnali felvigyázó szerepét.

Bájos képekben Szekeres Nóri és családja! képgaléria

2009.06.22 17:30ma.hu

Nórának nagyon tetszett az esti forgatag, kirobbanó formában volt a kifutón!

- „Az a helyzet, hogy én nem nagyon mozgok az éjszakában, csak ha egy-egy számomra fontos rendezvény van. Ennek ellenére nem jellemző, tehát nincsen olyan bevett szokás, hogy pénteken vagy szombaton megyek a barátnőimmel valahova, vagy két hetente, három hetente, esetleg havonta.” - meséli a Tabu Tv riporterének Szekeres Nóra, és hozzáteszi: ez azért is lehet mert a barátnőinek legnagyobb része nem szeret táncolni, így nem is tudnánk elmenni úgy mulatni, hogy nekik is jó legyen és ő is jól érezze magát.

Szekeres Nóri azt mondja, szereti kihasználni az ilyen alkalmakat, és kitombolja magát, tehát az is kiderült, hogy a műsorvezető nem a beszélgetős estek híve.

- „Az az egyik alap probléma, hogy napközben is rengeteget telefonálok. Imádok beülni kávézóba, ezt már nem olyan nehéz összeegyeztetni, mert dolgozik az ember, ők is rohannak, én is rohanok mivel az ovi és a suli által be vagyok határolva. Ilyen szempontból klasszikusan élünk!”- mondta el a Tabu Tv-nek a TV2 népszerű műsorvezetője.

Nóri azt is elmondta, hogy párja nagyon szívesen segít neki ha úgy dönt hogy nem otthon tölti az estét, sőt szerinte neki az volna a nehezebb ha el kellene jönnie vele egy-egy hasonló eseményre.

A Tabu Tv megtudta: a műsorvezető párja nem nagyon szeret szórakozni, inkább annak örül ha otthon vannak.

Tudja meg mitől sokallt be Szekeres Nóri!?

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.