Mindkét lencsét lenyelte!

Szemüveg-evéssel lázadt az előzetesbe került rab

Szemüveget evett dühében egy amerikai börtön előzetes őrizetbe vett rabja, amiért nem találkozhatott a fegyintézet káplánjával.

2010.08.15 12:07MTI

Beleharapott egy szemüvegbe egy amerikai börtön előzetes őrizetbe vett rabja, mert nem találkozhatott a fegyintézet káplánjával.

Az eset Észak-Dakota államban történt, Burleigh megye börtönében. A 42 éves fogoly nem a saját szemüvegéből lakmározott, hanem egy másik letartóztatottéból.

Lenyelte mind a két lencsét, és a fémkeretből is egy darabot. Kórházba vitték, de kiderült, hogy kutya baja, ezért hamar visszakerült a börtönbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.