Melléfogott a műfogsorral az énekesnő?

Mary Zsuzsi a bébiételt is bevállalná!

Az énekesnő minden felkérésre nyitott, de bevallja, hogy néha melléfog egy-egy munkával: ilyen volt például a Corega műfogsorrögzítő reklám is.

2010.08.06 06:30Tabu tv

Mary Zsuzsi évekig vidáman harapott az almába a Corega műfogsorrögzítő reklámjában, azonban ez az akció neki nem tett olyan jót, mint a cégnek.

"Azért vállaltam, mert nyitott vagyok mindenre, és titkaim sincsenek, viszont néha sajnos melléfogok, mert nem értenek meg valamit az emberek. Aki úgy akarta interpretálni ezt a reklámot, annak nem jött be, de nem hazudtam, mert tényleg ez történt velem: sok más emberrel egyetemben nekem is szükségem van erre a ragasztóra!"
- mesélte a ">tabuv.hu riporterének a híres táncdalénekes.

"Kiderült, hogy én nagyon sok bevételt csináltam ennek a cégnek, ami az mutatja, hogy jól sikerült a kampány!" - mondta el az internetes sztártévé videójában Mary Zsuzsi, aki a jövőben is szívesen vállalna reklámszerepléseket.

"A kozmetikumokat mindenképp bevállalnám, hiszen korban már megengedhetem magamnak, azt is, hogy látványos legyen a hatása. Egy szép fiatal nőnek az arca úgyis szép, bármit is ken magára, és úgy érzem, hogy néha csak őket favorizálják, mert fiatalok!" - osztotta meg a ">tabutv.hu-ra klikkelőkkel Mary Zsuzsi.

Az énekesnő az arcápolós vállalatokon kívül szívesen írna alá szerződést bébiételt gyártó cégekkel is, mert szerinte jópofa dolog lehet, ahogy az unokájával játszik.

"Hiszek abban, hogy a kisugárzás, a természetesség és a szolid magaviselet nagyon sokat jelent az embereknek amellett, hogy a dalaim több, mint 40 évesek, és mind slágerek!" - mondta el a ">Tabu Tv internetes videójában az énekesnő a Tolerancia Díjátadó Gálán.

Elhagyja az országot Mary Zsuzsi?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.