Az énekesnő mindenkit beavatott az "esküvőbe"

Klapka: Mary Zsuzsi borgőzösen megkérte a kezem!

Teljesen meghökkent a műkereskedő, amikor egy tévés szereplése után csörgött a telefonja, volt felesége bejelentkezett és újraházasodásukról kezdett neki beszélni. Klapka György szerint másnap Mary Zsuzsi közölte: csak viccelt.

2010.06.16 09:45ma.hu

Újra férjhez menne Mary Zsuzsi, méghozzá a volt párjához - Klapka György meghökkenve mesélte el, hogy a minap reggel benn járt a tévében, és ahogy kilépett a stúdióból, csörgött a telefonja. Zsuzsi kereste, és borgőzös hangulatban udvarolni kezdett neki. Arra jutott, nekik újra össze kéne házasodniuk. A gyerekeket beavatta tervébe, és a sajtót is értesítette. Hófehér ruhában akart oltár elé állni, mint egy szűzlány - hitetlenkedett Klapka György, aki hozzátette: arra a volt neje nem gondolt, hogy ő nem akarja elvenni. Másnap, amikor kijózanodott, azt mondta, csak viccelt. Sajnos fiuk, Dennis állapota sem sokat változott, a minap összeesett a házban, úgy be volt rúgva - mesélte a műkereskedő a Napi Ásznak.

Régóta panaszkodik a volt feleségére és közös fiukra Klapka György, aki mindkettejük állapotáért aggódik. Többször beszámolt róla a sajtóban, hogy Mary Zsuzsi véleménye szerint túl sokat iszik, és ez 22 éves gyermekükről is elmondható, amióta együtt lakik az édesanyjával.

Legutóbb a műkereskedő arról mesélt, hogy Zsuzsi lelkére kötötte, nem hajlandó többé pénzt adni alkoholra és drogra, ezért ők ketten most azt találták ki, hogy filctollal kihúzzák a számlákról a sört, bort és vodkát, hogy ne lássa. A blokkokon viszont jól látszik a megvett bor után felszámított üvegbetétdíj.

Klapka György nemrég Hajdú Péter műsorában is megjelent fiával, Dennis-szel együtt, ahol a fiatalember arról beszélt: már sokkal jobban van, miután az elvonókúrát követően kiengedték a kórházból, és szeretne munkát vállalni apja üzletében is.

Az "aranyember" ma már úgy látja: fia helyzete kilátástalan. Hozzátette: hét nap alatt kimosták szervezetéből az alkoholt és a drogot a kórházban, de amikor hazatért, Mary Zsuzsi sörrel várta. A szeme láttára ittak meg három dobozzal. A műkereskedő leszögezte: amíg ez így megy, nem dolgozhat vele Dennis.

Idegileg összeroppant Mary Zsuzsi fia?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.