Az apát egy sejk gyógyította ki

Hat éve él leláncolva egy "megszállott" arab férfi

Hat éve él ágyhoz láncolva anyja lakásában egy fiatal férfi Szaúd-Arábiában.

2010.07.22 14:47MTI

A szülők a ma 29 éves Turkit egy iszlám vallástudós tanácsára kötözték le, mert úgy vélik, fiukat női szellem szállta meg. A férfi apja az Arab News című lapnak elmondta: sem orvosok, sem vallástudósok nem tudtak meggyőző diagnózist felállítani Turki állapotát illetően.

Amikor a férfinak rohama van, egész teste rázkódik, és női hangon beszél.

Az apa bevallása szerint korábban maga is gyakran szenvedett ilyen rohamoktól, amíg egy sejk ki nem gyógyította a különleges betegségből.

A lap információi szerint Turki Mekkában, egy kétszobás lakásban él együtt feleségével, elvált édesanyjával és három testvérével.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.