Villámesküvőn nősült a focista

Vadócz Krisztián: "Holnap elveszlek, hozzám jössz?"

Fél év együttjárás után egy hétfő estén kérte meg szerelme kezét Vadócz Krisztián, másnap pedig már férj és feleség voltak. A szervezés ennek ellenére tökéletes volt.

2010.07.22 10:24ma.hu

Éppen sorozatot néztem a tévében – meséli Bajner Dóra a Hot!-nak –, amikor letérdelt az ágy elé és megkérte a kezemet.

A kissé hétköznapi lánykérést azonban egyáltalán nem hétköznapi esküvő követte, ugyanis Vadócz Krisztián a várt válasz után azonnal közölte, hogy másnap várja őket az érdi anyakönyvvezető.

Fotó: tv2.hu/Aktív

A 25 éves focista persze jó előre megszervezett mindent, és kedvese „igen”-jére is számított, hisz bár csak fél éve jártak együtt, már szóba került köztük a házasság.

A modellként dolgozó Dóra nem véletlenül tartogatott a szekrényében már hetek óta egy egyszerű, de annál szebb rózsaszín Náray-féle ruhakölteményt.

A csak néhány óráig tartó jegyesség alatt a friss menyasszonynak annyi dolga maradt, hogy fodrászt és kozmetikust szerezzen, aki azonnali határidővel vállalja az alkalomhoz illő frizura és smink elkészítését, a rokonokat Krisztián már korábban értesítette, hogy tegyék szabaddá magukat a nagy napra.

Így hát azon a bizonyos keddi délutánon a szűk, ámde meghatott család jelenlétében mondták ki kölcsönösen az igent és húzták egymás ujjára a gyűrűt.

Az esküvői vacsorára egy XIII. kerületi étteremben került sor, ahová Dóra édesanyja egy csodaszép marcipántortát vitt, ezt követően pedig a legdrágább budapesti étterem elnöki lakosztályát vették ki, hogy az első hivatalos éjszakájukat eltöltsék. A szobát természetesen mindenhol virágszirmok borították, és egy szívet is kiraktak az ifjú pár tiszteletére – olvasható a Hot!-ban.

A fiatalasszony mindössze egy dolgot sajnált az esküvő után: újdonsült férje a nászéjszaka után már ment is Spanyolországba, ahol bőszen rúgja a bőrt. Dórát egyelőre még itthon tartja a munkája és néhány felkérés, amire akkor bólintott rá, mikor még nem tudta, hamarosan feleség lesz, de az elutazás hajnalán megígérte a férjének: amint lesz néhány szabad napja, azonnal repül ő is a napfényes országba.

Vadócz Krisztián a válogatottban

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.