Örökbe adta, majd elcsábította fiát

A gyermek csak 14 éves volt, mikor anyja lefeküdt vele

2 évvel ezelőtt kezdődött a beteges viszony: az akkor 34 éves Aimee Louise Sword felkereste 14 évvel korábban örökbeadott fiát, de kettejük kapcsolata nem a várható módon alakult.

2010.07.14 19:12ma.hu

Aimee Louise Sword több mint egy évtizeddel ezelőtt örökbeadta fiát, de az amerikai törvények értelmében a nyílt adoptálást választotta, azaz tudta, kik nevelik a gyermeket és folyamatosan figyelemmel kísérte fejlődését. Az örökbefogadó szülők minden évben részletes beszámolót és fotókat küldtek a vérszerinti anyának, ám 2008-ban a várva várt fotó nem érkezett meg. A nő ekkor úgy döntött, egy közösségi oldalon kutatja fel 14 éves fiát. Többszöri beszélgetés után jutottak el odáig, hogy személyesen is találkoztak.

Az ügyészek előtt egyelőre nem ismert, hogy a fiú az elejétől fogva tudta-e, Sword a saját szülőanyja, de később a nevelőszülők engedélyével rövid időre hozzá költözött. El sem tudták képzelni, hogy mi baj lehet abból, ha a gyerek megismeri a biológiai anyját.

Amikor azonban a fiú a hosszúra nyúlt kiruccanásról hazatért, megdöbbentő történettel állt elő: anyjával többször létesített szexuális kapcsolatot, egy ízben egy motelban töltötték el a pásztorórát.

Sword ügyvédje cáfolja a felmerült vádakat, annak ellenére, hogy a bíróság „harmadfokú szexuális bűntettnek” minősítette az esetet és akár kilenctől 30 évig tartó szabadságvesztésre is ítélhetik az asszonyt.

Sword egyébként mostanság férjével és 5 másik gyerekével él a Waterford nevű kisvárosban. Az ügyvéd szerint a nő ártatlan és nagyon megviselik a vádak.

A rendőrség április 24-én tartóztatta le a vérfertőzéssel vádolt anyát, a mostani ítélet után az ügyvéd fellebbezett és szabadonbocsátást kért. Arra nincs bizonyíték, hogy a többi gyerek ellen is elkövetett-e hasonló bűncselekményeket.

Dr. Gerald Shiener, a detroiti kórház vezető pszichiátere elmondta, még sosem hallott olyan esetről, amikor az anya erőszakolja meg a fiát, csak fordított történeteket ismer.

„Minden férfi rémálma” – kommentálta a nővel szemben felhozott vádakat. További részleteket azonban senki nem árul el, az immár 16 éves, de még mindig kiskorúnak minősülő gyermek védelme érdekében.

Az anya azért könyörög, hogy a szeptember 21-ére kitűzött tárgyalás előtt vonják vissza a bűnösségét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.