A Benkő-show sztárja pokoli időszakon van túl

Esküvőre készül a megerőszakolt és abortuszon átesett Andi

Csupán hetekkel a szörnyű megrázkódtatás után a Benkő-villa egykori lakója ismét tud mosolyogni. Szigeti Andit Londonba csalták, fogva tartották és megerőszakolták. A teherbe ejtett lány abortuszt végeztetett és új párra is lelt.

2010.04.14 14:30

Alig egy hónappal ezelőtt jött a megdöbbentő hír: a brit fővárosba felszolgálónak kiutazott Szigeti Andit és sorstársait egy banda fogságba ejtette, a lányokat prostitúcióra kényszerítették. A fiataloknak óriási szerencsével sikerült megszökniük, de Andi hazatérve rádöbbent, hogy a szörnyűségek tetejébe még teherbe is esett.

Most mégis képes újra mosolyogni a sokat szenvedett lány. A kétségbeesett Andi hazajutását követően abortuszon esett át. A kényszerszexből fogant babát semmiképp sem akarta megtartani.

Ma azonban újra tud azon gondolkodni, hogy egy szép napon gyermeke lesz: szerető párra lelt ugyanis egy, korábban terrorelhárító szolgálatnál dolgozott férfi, Laci személyében.

A lovagja már egy hét után közölte Andival, hogy feleségül szeretné venni és már a családalapításon is gondolkodnak - adta hírül az Epizód magazin.

A csinos lány és párja heteken át leveleztek egymással, de csupán két hete találkoztak. Andi ugyanis hónapokig húzta a randit, tele van ugyanis gátlásokkal...Végül megbeszélték a találkát.

A férfi moziba hívta őt, de mikor meglátta, mekkora sor kígyózik a pénztárnál, felajánlotta lakását és a DVD-gyűjteményét - írja az Epizód. Andi úgy érezte, no, ez is rosszul kezdődik, de pozitívan csalódott.

Párja ugyanis ígéretéhez híven betartotta, hogy semmi se történjen köztük. A filmnézés után hazakísérte Andit - ekkor derült ki, hogy csak pár utcányira laknak egymástól - mesélte a lány az Epizód magazinban.

Andi nagyon szerelmesnek érzi magát, és már azt tervezgeti Lacival, mi legyen a gyermekük neve. Ő fiút és Dominikot, a férfi inkább lányt, és Csengét akar. Andi külön örül annak, hogy édesanyja is nagyon kedveli a párját.

A Benkő-show egykori sztárja úgy érzi, sosem találkozott még Lacihoz hasonló férfival. Mindent megtesz érte, ha bármi gond van, azonnal ugrik. Andrea párja, aki többek között katonai és idegenlégiós kiképző és japán kardmester, még annak is utánajárt, hogyan lehetne kézre keríteni a lány londoni fogvatartóit - akik egyébként magyarok voltak.

Sikerült is elkapni a gonosztevőket - árulta el Andi az Epizód magazinban, akinek ez hatalmas elégtétel.

Benkő aranyfoga zavaró volt csókolózásnál

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.