Gyorsaságra sarkallták a cápák?

Cápákkal teli akváriumban rakta ki a Rubik-kockákat a spanyol bajnok

David Calvo, a Rubik-kocka kirakásának kétszeres spanyol bajnoka egy cápákkal teli akváriumban állította fel újabb rekordját.

2010.07.10 18:20MTI

A 24 éves bajnok a spanyolországi Benidormban a Terra Natura természetvédelmi park akváriumában merült a víz alá, ahol hat cápa úszkált, köztük akadtak kétméteres egyedek is. Az extrém körülmények ellenére, vagy épp amiatt a fiatalembernek 76 másodperc alatt sikerült kiraknia a két Rubik-kockát, eközben David Calvo biztonságára egy búvár vigyázott - olvasható az Orange News című hírportálon.

"Nagyon koncentráltam, igyekeztem olyan gyorsan forgatni a bűvös kocka elemeit, ahogyan csak tellett tőlem. Nem vágytam arra, hogy túl soká tartózkodjam az akváriumban" - vallotta be David Calvo, aki tavaly már forgatta a Rubik-kockát a víz alatt, ám akkor a cápák társasága nélkül.

A park alkalmazottja szerint is David Calvo igen gyors volt, bár a park cápáitól valójában nincs mit félni, hiszen még egyetlen látogatót sem faltak fel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.