Rekordár a Vaterán!

151 ezerért kelt el az ország első digitális Rubik-kockája

Rekord áron, közel 151 ezer forintért kelt el az ország első digitális Rubik-kockája a legnagyobb hazai online piactéren. Az aukcióból befolyt teljes összeget az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány részére ajánlották fel.

2010.03.22 15:46MTI

A forgatások nélkül, csupán érintéssel kirakható bűvös kocka 150 ezer 500 forintért kelt el az ötödik Vatera Premieren. A március első felében futó különleges árverésre több mint 34 ezer vaterázó volt kíváncsi.

Az aukcióból befolyt teljes összeget jótékony célra, az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány részére ajánlották fel - közölte az esemény kommunikációját végző cég az MTI-vel.

A Daganatos Betegségből Felgyógyult Gyermekek Győzelmi Játékára két kisgyerek utazhat majd el ebből az összegből Moszkvába. A vaterázók adakozó kedve minden várakozásunkat felülmúlta - mondta el Bakó Katalin, az alapítvány képviselője.

Az online piactéren immár ötödik alkalommal vetélkedtek különlegességekért az egyedi termékek gyűjtői: korábban Vatera Premieren talált gazdára az ország első Motorola ékszertelefonja, a magyar jégkorong-válogatott A-csoportos világbajnokságára tervezett meze, és hazai divattervezők exkluzív alkotásai is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.