Részeg volt nagymama, mikor fuldokoltak az unokák

Súlyos vád: Az anyám megölte a lányaimat!

A 21 éves Sandra B. ikerlányaira az ittas nagymama vigyázott, ám nem eléggé. A kicsik a kerti tóba fulladtak!

2010.07.06 18:58Napi Ász Online

Jutta B., a nagymama éppen alkoholmámorát aludta ki a kerti hintaágyban és nem vette észre, amikor a 16 hónapos ikerlányok, Lin-Jennifer és Fenia-Sophie beleestek a kerti tóba és megfulladtak.-írja a Napi Ász Online.

- A rendőrség azt mondta nekünk, hogy az anyám alkoholszintje két ezrelék fölött volt - mesélte a német Bild magazinnak a megtört édesanya. Sandra három hete élt ikerlányaival és két éves kisfiával az édesanyjánál.

A helyi gyámhivatal szerint az édesanya ugyan nagyon le volt terhelve a három gyerekkel, de a kicsik soha nem voltak gyermekotthonban, annak ellenére, hogy a baleset után megjelent hírek erről szóltak. - írja a Napi Ász Online.

A fiatal édesanya elmondása szerint meggyűlölte édesanyját, és azzal vádolja, megölte a gyerekeit.

Sandra a barátnőjével ment el vásárolni egy közeli városba, amikor édesanyjára bízta a kicsiket, majd együtt nézték a német meccset a barátaikkal. Mialatt Sandra a németek győzelmét ünnepelte Argentína fölött, gyermekei megfulladtak.

A nagymamát a pszichiátriára szállították.

A rendőrség közlése szerint a nagymama vérében 2,78 ezrelékes alkoholszintet mértek...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.