Ruhája miatt halt meg

Szörnyű: Gokart kerekére tekeredett a burkája - megfulladt a muszlim nő

Életét vesztette egy fiatal muszlim nő Ausztráliában, amikor burkájának szövete feltekeredett az általa vezetett gokart kerekére - jelentette a brit Daily Mail napilap hírportálja.

2010.04.10 08:20MTI

A baleset Sydneytől északra fekvő Port Stephens közelében történt.

A bérgokart-pályán nagyobb sebességre kapcsoló 24 éves nő egész testet beborító ruhája hátralibbent és a kerekekbe gabalyodott.

A nő azonnal megfulladt és összetörte a járművet. Noha mentővel azonnal kórházba szállították, nyaki és gégetáji sérülésein már nem tudtak segíteni a newcastle-i kórház orvosai.

Halálát sajtóforrások Isadora Duncan, a modern táncművészet megalkotójának halálához hasonlították. Az amerikai táncosnő a hosszú selyemsálak nagy kedvelője volt.

Ez okozta a vesztét: 1927-ben, amikor Nizzában egy nyitott gépkocsiban autózott, a sálját becsípték a kerék küllői, s a művésznő azonnal megfulladt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.