Szexre ítélve

Naponta tízszer kénytelen szexelni betegsége miatt

Ritka betegsége miatt megállíthatatlan vágyat érez a nagyon gyakori szexre egy 40 éves angol nő.

2010.07.06 12:45manna.ro

Donna Glover minden alkalmat megragad arra, hogy naponta legalább tízszer létesítsen valakivel szexuális kapcsolatot Kleine-Levine szindrómája miatt, írja a ProTv internetes oldalán a NewsOfTheWorld.com-ra hivatkozva.
 
„Abban a pillanatban, ahogy rám tör a krízis, egyetlen dolgot akarok: szexelni valakivel. Nem számít hol, kivel, és hogy milyen következményei lesznek. Csak egyet tudok: szexelnem kell itt és most!”, nyilatkozta Donna Glover, aki azt is elmondta, hogy a betegsége miatt már teljesen tönkrement az élete. Társa is elhagyta a szexmániás nőt.
 
„Nem bírta szusszal, de haragudott rám, ha megcsaltam valakivel”, mesélte. A nőt betegsége miatt már négyszer is kirakták munkahelyéről, és hiába próbálta megmagyarázni főnökeinek, hogy a szindróma miatt nem tud dolgozni, senki nem értette meg. 

Szerencsétlenségére az orvosok sem tudnak segíteni rajta, állítólag a ritka betegségnek nem ismertek sem az okai, sem minden tünete. Így Donna Glovernek egyetlen választása marad, ájulásig szexelni minden nap, ha akad hozzá partner.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.