Kiderült: mi közük Margóéknak Joshi Bharat-hoz

Aki a kútból iszik, olyan szerelmes lesz, mint Bódi Gusztiék!

Bódi Guszti idén 35 éve szöktette meg Margót Nagyecsedről, egy kúttól - Most ennyi idő után a közben híressé vált család tiszteletére felújították a kutat

2010.06.17 12:30Tabu tv

Idén 35 éve, hogy Bódi Guszti megszöktette párját, Bódi Margót Nagyecsedről, egy kúttól. Most a közben híressé vált család tiszteletére felújították a kutat, amit hétvégén ünnepélyes keretek közt, a család, a polgármester, a készítők, egy pap, és a Nagyecsediek részvételével avattak fel.

Az internetes sztártévé stábja a Bódi család budapesti lakásából kísérte a két sztárt a bő három órás úton Nagyecsed felé, a szerelmesek kútja átadására. 

"Guszti és Nagyecsed kölcsönösen szerelmesek egymásba. Guszti 2004-ben Nagyecsed város díszpolgára lett, de ő még nem tudja, hogy ma lesz egy kút átadó, amely nekünk fog szólni, mert ebben az évben vagyunk 35 éves házasok, és 35 évvel ezelőtt ettől a kúttól indult el az életünk!" - mesélte a huszadik kerületi ház nappalijában a tabutv.hu riporterének Bódi Margó, amíg férje a fürdőszobában készülődött.

Gödöllőnél Joshi Bharat és családja is csatlakozott Margóhoz és Gusztihoz, hogy ők is együtt örülhessenek a barátaikkal.

A hosszú úton csupán egyszer, egy benzinkútnál pihentek meg, de Nagyecseden a Bódi család első útja a város temetőjébe, a már elhunyt szerettekhez vezetett.

A megemlékezés után már sokkal vidámabb dolgok jöttek: a nap hősei találkoztak Nagyecsed polgármesterével, és a több ezer emberrel, aki rájuk várt a kútnál és a sportpályán.

"Civil összefogás keretében azt a mindannyiunk számára jól ismert, emlékezetes és büszkeséggel eltöltő, most már nyomtatott formában is megjelent Bódi sztorit szerettük volna emlékezetessé tenni, ami a ti szerelmi történetetekről szól" - mondta beszédében Kovács Lajos, Nagyecsed polgármestere, aki ezután arra kérte a zenész párt, hogy leplezze le a felújított szökőkutat.

"Megmondom őszintén, hogy teljesen le vagyok nyűgözve! Erre egyáltalán nem számítottam, nem gondoltam, hogy ilyen csodálatosan fog kinézni... Nagyon köszönöm a sorsnak, Nagyecsednek és mindenkinek, hogy ezt megélhettem!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Bódi Guszti a szerelmesek kútja mellett.

A videóban megszólalt Guszti egykori műszakvezetője is, aki nem gondolta volna, hogy a csintalan roma fiúnak valaha emlékművet fog állítani!

"Köztünk nagyon jó barátság van, egy az életfilozófiánk, és egymásra talált a két családunk. Az első találkozásunk a Mr. és Mrs. műsor záró buliján volt, utána pedig folyamatosan jött minden... Ez most Guszti és Margó napja, megtiszteltetés hogy itt lehetek!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Joshi Bharat, aki ezután a Bódi család óriási koncertjén együtt tombolt a helyi közönséggel.

Tizenöt éve vár a pénzére Bódi Guszti!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.