Fejjel esett a vízbe a gyermek

Megmentette egy ötéves kislány életét Bódi Csabi!

Ma is döbbenten mesél a kis híján tragédiába torkolló esetről a zenész - Bódi Csabi feleségével zalakarosi fürdőben pihent, amikor egy kislány fejjel lefelé a vízbe került. Édesanyja észre sem vette...

2010.04.12 14:30ma.hu

Nem sokon múlt, hogy nem fulladt vízbe egy kislány Zalakaroson - Bódi Csabi és neje, Gina húsvétkor a fürdőben pihent, amikor észrevették, hogy a gyermek a korláton át akar bejutni a medencébe, de úszógumija fennakadt a kerítésen és ő fejjel a vízbe merült. Édesanyja a parton röhögcsélt és észre sem vette.

Csabi rohant oda, hogy kihúzza, mert senki sem mozdult meg. A zenészt kiborította, hogy a kislány anyja még akkor sem a gyermekkel foglalkozott, amikor a zokogó kicsit sikerült kiszabadítani a vízből, hanem Bódi Csabit kezdte el ünnepelni, azzal, hogy "jaj, Csabi, tényleg te vagy?"

A sztár szerint túl sok a felelőtlen szülő, és nagyon reméli, a kislány édesanyja tanult ebből az esetből. Elég pár másodpercnyi figyelmetlenség, hogy megtörténjen a baj - vélekedett Bódi Csabi a Napi Ászban.

Bódi Guszti és Bódi Margó gyermekének két kisfia van, Csabi a zenész korábbi házasságából származik, jelenlegi párjától, Ginától pedig tavaly született gyermeke, a kis Rómeó Andzseló.

A kicsi február 14-én lett egyéves. Bódi Csabi nemrég arról mesélt, hogy egészen másként viselkedett első gyermeke születésekor és a másodiknál. Úgy érzi, akkoriban kissé fiatalabb ésszel és gondolkodással élte át az egészet.

Ma érettebbnek, jobb apának érzi magát. Csabi szerint első fia kicsi korában az együttes is jobban pörgött, Rómeónál viszont több ideje van figyelni a gyermekre. Végigkíséri, ahogy felnő.

A zenész eldicsekedett vele, hogy kisfiának már jár a keze-lába, ha meghallja a cigányzenét, és énekel is.

Bódi Gusztiék fia azt is elárulta: azért következő gyermekét nem kényeztetné el ennyire. Ezek szerint nemsokára érkezhet a harmadik utód is...?

Bódi Csabi fia lesz az első diplomás a családban?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.