Már az ágyból sem tudott felkelni!

Videóval - Döbbenet: Lábfejéig értek a perui nő mellei egy betegség miatt!

Hatalmasra nőttek a keblei egy perui fiatalasszonynak egy ritka betegség következtében - Julia Manihuari-t meg kellett műteni, mert kosármérete az N-t is elérte, és már mozdulni sem bírt az ágyból.

2010.05.11 19:30ma.hu - Fotó: The Sun-Daily Mail

A huszonkilenc esztendős, négy gyermekes Julia Manihuari már hat hónapja alig tudott az ágyból felkelni, amikor az orvosok operációra vitték.

Így festett Julia a műtét előtt...

A fiatalasszony egy gigantomastia nevű betegségben szenved, mely a mellei mértéktelen növekedését eredményezte.

A végén N-es kosárméretű melltartót kellett volna viselnie.

Már félő volt, hogy Julia mellei összenyomják a tüdejét - írja a The Sun.

A lassan életveszélyessé váló állapotot azonnal meg kellett szüntetni. Orvosai hat órán át operálták az asszonyt, 15, 75 kilogrammnyi zsírszövetet távolítva el róla.

...az operáció után apró termetű lett belőle

Manihuari hét éve észlelte először a furcsa tüneteket, harmadik kisfia születése után. Valószínű, hogy szervezetében hormontúltermelődés vette kezdetét.

A fiatal anyuka egy éve már alig tudott közlekedni, amikor megpróbált felkelni, csak a földön kúszva sikerült neki, mert a keblei hihetetlen súlyként nehezedtek rá.

Kis híján a lábfejéig lógtak az óriásira nőtt mellek - mesélte Julia Manihuari, akinek most, a sikeres operáció után csupán 34B-s melltartót kell hordania, mint egy teljesen átlagos hölgynek...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.